PRAAG
Put down that map and get wonderfully lost
overlayhome
Welkom in PRAAG

Praag, dat vele bijnamen kent zoals ‘De stad van 1000 torens’, ‘De gouden stad’ of ‘Het hart van Europa’, beschikt over prachtige bezienswaardigheden. Vervelen kan hier niet om je to do lijst want er is altijd wel wat te doen! Van een bezoek aan de vreemde architecturale gebouwen zoals Dancing house tot even tot rust te komen en te verdwalen in het oude centrum. Het is één van de best bewaarde steden dat eeuwen lang gespaard is kunnen blijven van rampen en bombardementen. Hierdoor staat het oude centrum dan ook terecht op de UNESCO werelderfgoedlijst! Door dit historisch verleden heeft het alles om een toekomstige nummer 1 bestemming te worden voor schoolreizen.

Dagindeling

Door de vele mogelijheden voor een schoolreis in Praag geven we hier een voorbeeld van een 3-daagse uitstap naar Praag. De echte indeling kiezen jullie natuurlijk volledig zelf, eveneens welk soort vervoer en/of transport er wordt gekozen. Dit is hoe er een dagindeling kan uitzien:

Dag 1 Aankomst in Praag - Josefov - boottocht op de Moldau

Dag 2 Oude stad - museumbezoek

Dag 3 Vrije tijd - Petrin hill - vertrek naar België

Dit is een voorbeeldprogramma, naargelang jullie wensen wordt dit op maat gemaakt, zodat de reis volledig in het thema staat van de reden of studierichting waarom jullie juist voor Praag hebben gekozen. Hierdoor kan het in verband worden gebracht met de leerstof.

Zijn jullie niet zo vertrouw met praag en willen jullie graag een reisleider van Summer Bash mee op jullie meerdaagse? Dan is dit absoluut geen probleem.

De best aangeraden maaltijdformule is enkel ontbijt, voor de overige maaltijden kan u ook bij ons terecht.

Zoals reeds laten weten kan u zelf de ideale meerdaagsereis samenstellen voor jullie studierichting of klas. Wij bieden zowel een pakketreis aan als bijvoorbeeld enkel vervoer en/of accommodatie. U kan ons steeds mailen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte via [email protected]

Ons aanbod

Hier vind u enkele mogelijke accommodaties. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijk dan ons aanbod dat u hier terug vind.
Het is steeds mogelijk om meerdere accommodaties met elkaar te vergelijken qua locatie/prijs/…
Ons aanbod is zeer gevarieerd zodat we zeker ‘die’ locatie kunnen vinden die bij jullie school past.

hotels laden...
Wat is er allemaal inbegrepen in je reis
Uw pakketreis kan volledig door u of samen met Summer Bash worden samengesteld. Zo kan u er voor kiezen om enkel accommodaties, transport of uitstappen te boeken bij ons of voor een volledige reis. Alles kan en niets moet en dit voor elk budget.

Hieronder kan u de verschillende transportmogelijkheden zien die mogelijk zijn naar uw gekozen bestemming/meerdaagsereis.
Bus

Busrit met vertrek vanuit de school of een afgesproken plaats naar Praag. Er wordt een dag eerder vertrokken in de avond zodat je 's ochtends vroeg aankomt in Praag en op de laatste avond wordt er 's avonds terug vertrokken zodat men de volgende dag 's ochtends terug aankomt in België.

Met het vliegtuig naar Praag:

- vanuit België: Brussel - Charleroi

- vanuit Nederland: Eindhoven

- vanuit Duitsland: Düsseldorf

Het is ook steeds mogelijk om met één van onze bussen van/naar de luchthaven te gaan vanuit jullie school of een afgesproken plaats.

Afhankelijk van uw gekozen pakket zijn er sommige onderdelen wel of niet bij inbegrepen in de prijs. Standaard zit er in de reis geen verzekeringen, maaltijden tijdens het transport (heen- & terugreis) van de bestemming en eventuele toeristentaks in.
Uitstappen – Bezienswaardigheden

Hieronder krijg je een overzicht van mogelijke bezienswaardigheden of uitstappen op je gekozen meerdaagsereis. De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep en de periode, hiervoor kan u bij ons terecht met al uw vragen.

Deze lijst zijn enkele mogelijkheden, er is natuurlijk veel meer te doen/beleven. U heeft ook steeds de mogelijheid om eigen excursies aan ons voor te stellen zodat wij deze mee in uw reis kunnen verwerken.

Josefov

Prague Castle

Charles Bridge

Old town square

St Vitus Cathedral

Dancing House

Wenceslas square

Petrin hill

John Lennon peace wall