PARIJS
It’s better to see something once, than hear about at a thousand times
overlayhome
Welkom in PARIJS

Parijs, de prachtige lichtstad, is een betoverend schouwspel als men ’s avonds geniet van de mooie skyline over de stad. Het is de stad van Piaf, Molière, Chanel… de stad van clochards, kunstenaars, het goede leven en het nog betere eten. Het is een stad die voor iedereen iets in petto heeft. Het contrasterende tussen het drukke leven overdag en het romatische in de avond is het fascinerende waardoor je steeds zal terug keren naar Parijs. Het is een stad dat vele mogelijkheden aanbiedt voor verschillende studierichtingen en dus ook één van de meest gekozen bestemming voor een meerdaagse schoolreis.

Dagindeling

Er zijn ontelbare mogelijkheden om te doen tijdens een schoolreis naar Parijs. De indeling kiezen jullie natuurlijk volledig zelf, eveneens welk soort vervoer en/of verblijf er wordt gekozen. Hier geven we een voorbeeld van hoe een 3-daagse uitstap naar Parijs er kan uitzien:

Dag 1 Aankomst in Parijs - Monmartre - boottocht op de Seine - musical of Madame Tussaud

Dag 2 Begeleide rondleiding met de fiets - musée du Louvre

Dag 3 Vrije tijd - eiffeltoren - vertrek richting België

Dit is een voorbeeldprogramma, naargelang jullie wensen wordt dit op maat gemaakt, zodat de reis volledig in het thema staat van de reden of studierichting waarom jullie juist voor Parijs hebben gekozen. Hierdoor kan het in verband worden gebracht met de leerstof.

Zijn jullie niet zo vertrouwd met Parijs en willen jullie graag een reisleider van Summer Bash mee op jullie meerdaagse? Dan is dit absoluut geen probleem.

De best aangeraden maaltijdformule is enkel ontbijt, voor de overige maaltijden kan u ook bij ons terecht.

Zoals reeds laten weten kan u zelf de ideale meerdaagsereis samenstellen voor jullie studierichting of klas. Wij bieden zowel een pakketreis aan als bijvoorbeeld enkel vervoer en/of accommodatie. U kan ons steeds mailen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte via [email protected]

Ons aanbod

Hier vind u enkele mogelijke accommodaties. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijk dan ons aanbod dat u hier terug vind.
Het is steeds mogelijk om meerdere accommodaties met elkaar te vergelijken qua locatie/prijs/…
Ons aanbod is zeer gevarieerd zodat we zeker ‘die’ locatie kunnen vinden die bij jullie school past.

hotels laden...
Wat is er allemaal inbegrepen in je reis
Uw pakketreis kan volledig door u of samen met Summer Bash worden samengesteld. Zo kan u er voor kiezen om enkel accommodaties, transport of uitstappen te boeken bij ons of voor een volledige reis. Alles kan en niets moet en dit voor elk budget.

Hieronder kan u de verschillende transportmogelijkheden zien die mogelijk zijn naar uw gekozen bestemming/meerdaagsereis.
Bus

Busrit met vertrek vanuit de school of een afgesproken plaats naar Parijs.

Trainsvg

Een andere mogelijkheid om naar Parijs te gaan is met de Thalys vanuit Antwerpen of Brussel-Zuid. Je komt aan in station 'Paris Nord' en deze treinrit duurt ongeveer 2 uur.

Afhankelijk van uw gekozen pakket zijn er sommige onderdelen wel of niet bij inbegrepen in de prijs. Standaard zit er in de reis geen verzekeringen, maaltijden tijdens het transport (heen- & terugreis) van de bestemming en eventuele toeristentaks in.
Uitstappen – Bezienswaardigheden

Hieronder krijg je een overzicht van mogelijke bezienswaardigheden of uitstappen op je gekozen meerdaagsereis. De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep en de periode, hiervoor kan u bij ons terecht met al uw vragen.

Deze lijst zijn enkele mogelijkheden, er is natuurlijk veel meer te doen/beleven. U heeft ook steeds de mogelijheid om eigen excursies aan ons voor te stellen zodat wij deze mee in uw reis kunnen verwerken.

Eiffeltoren

Musée du Louvre

Notre Dame

Arc de Triomphe

La Sacré Cœur de Montmarte

Tuileries

Le Centre Pompidou

Champs-Elysées

Jardin de Luxembourg

Seine