MILAAN
When was the last time you did something for the first time?
overlayhome
Welkom in MILAAN

Als we aan Milaan denken, komen de woorden shoppen en mode spontaan in ons op. Dit is natuulijk één van de belangrijkste elementen aan Milaan en je zal er zeker de aller grootste merken terugvinden en kunnen bewonderen. Maar buiten dit heeft het cultureel ook veel aan te bieden met prachtige gebouwen en talrijke musea waardoor je er een mooie mix kan terugvinden tussen cultuur & vrije tijd en dus een perfecte bestemming is voor een studiereis.

Dagindeling

Er zijn ontelbare mogelijkheden om te doen tijdens een schoolreis naar Milaan. De indeling kiezen jullie natuurlijk volledig zelf, eveneens welk soort vervoer en/of verblijf er wordt gekozen. Hier geven we een voorbeeld van hoe een 3-daagse uitstap naar Milaan er kan uitzien:

Dag 1 Aankomst in Milaan - Duomo bezoeken

Dag 2 Rondleiding met een gids - La Scala

Dag 3 Santa Maria delle Grazie - vrije tijd - vertrek naar België

Dit is een voorbeeldprogramma, naargelang jullie wensen wordt dit op maat gemaakt, zodat de reis volledig in het thema staat van de reden of studierichting waarom jullie juist voor Milaan hebben gekozen. Hierdoor kan het in verband worden gebracht met de leerstof.

Zijn jullie niet zo vertrouwd met Milaan en willen jullie graag een reisleider van Summer Bash mee op jullie meerdaagse? Dan is dit absoluut geen probleem.

Milaan kan ook gekozen worden als extra stop tijdens de heen- of terugrit naar Rome.

De best aangeraden maaltijdformule is enkel ontbijt, voor de overige maaltijden kan u ook bij ons terecht.

Zoals reeds laten weten kan u zelf de ideale meerdaagsereis samenstellen voor jullie studierichting of klas. Wij bieden zowel een pakketreis aan als bijvoorbeeld enkel vervoer en/of accommodatie. U kan ons steeds mailen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte via [email protected]

Ons aanbod

Hier vind u enkele mogelijke accommodaties. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijk dan ons aanbod dat u hier terug vind.
Het is steeds mogelijk om meerdere accommodaties met elkaar te vergelijken qua locatie/prijs/…
Ons aanbod is zeer gevarieerd zodat we zeker ‘die’ locatie kunnen vinden die bij jullie school past.

hotels laden...
Wat is er allemaal inbegrepen in je reis
Uw pakketreis kan volledig door u of samen met Summer Bash worden samengesteld. Zo kan u er voor kiezen om enkel accommodaties, transport of uitstappen te boeken bij ons of voor een volledige reis. Alles kan en niets moet en dit voor elk budget.

Hieronder kan u de verschillende transportmogelijkheden zien die mogelijk zijn naar uw gekozen bestemming/meerdaagsereis.
Bus

Busrit met vertrek vanuit de school of een afgesproken plaats naar Milaan. Er wordt een dag eerder vertrokken in de avond zodat je 's ochtends vroeg aankomt in Milaan en op de laatste avond wordt er 's avonds terug vertrokken zodat men de volgende dag 's ochtends terug aankomt in België.

Met het vliegtuig naar een luchthaven in Milaan:

- vanuit België: Brussel - Charleroi

- vanuit Nederland: Eindhoven

- vanuit Duitsland: Düsseldorf

Milaan heeft 3 verschillende luchthavens, ter plaatse geraakt men met het openbaar vervoer tot de accommodatie.

Het is ook steeds mogelijk om met één van onze bussen van/naar de luchthaven te gaan vanuit jullie school of een afgesproken plaats.

Afhankelijk van uw gekozen pakket zijn er sommige onderdelen wel of niet bij inbegrepen in de prijs. Standaard zit er in de reis geen verzekeringen, maaltijden tijdens het transport (heen- & terugreis) van de bestemming en eventuele toeristentaks in.
Uitstappen – Bezienswaardigheden

Hieronder krijg je een overzicht van mogelijke bezienswaardigheden of uitstappen op je gekozen meerdaagsereis. De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep en de periode, hiervoor kan u bij ons terecht met al uw vragen.

Deze lijst zijn enkele mogelijkheden, er is natuurlijk veel meer te doen/beleven. U heeft ook steeds de mogelijheid om eigen excursies aan ons voor te stellen zodat wij deze mee in uw reis kunnen verwerken.

Duomo

Castello Sforzesco

Galleria Vittorio Emanuele II

La Scala

Santa Maria delle Grazie

Pinoteca di Brera

Bosco Vertical

Corso Buenos Aires