LONDEN
Pack your bags, we’re going to London!
overlayhome
Welkom in LONDEN

Londen of de stad dat ook wel ‘the coolest city on the planet’ wordt genoemd, heeft duidelijk zijn naam niet gestolen! Het is een stad met vele gezichten, van de traditionele dubbeldekbussen, bobbies en prachtige bezienswaardigheden tot de vele hippe, trendy plaatsen en shoppingfaciliteiten. Aan variëteit dus geen gebrek in deze bruisende stad! Je komt er alles te weten over het Britse verleden en in het Tate Modern museum kunnen de nieuwste kunstvormen ontdekt worden. Daarom is Londen de nummer 1 voor een meerdaagse uitstap. Dit omdat er voor eender welke studierichting, genoeg mogelijkheden zijn.

Dagindeling

Er zijn ontelbare mogelijkheden om te doen tijdens een schoolreis naar Londen. De indeling kiezen jullie natuurlijk volledig zelf, eveneens welk soort vervoer en/of verblijf er wordt gekozen. Hier geven we een voorbeeld van hoe een 3-daagse uitstap naar Londen er kan uitzien:

Dag 1 Aankomst in Londen - stadsbezoek - musical of Madame Tussaud

Dag 2 Begeleide rondleiding met de fiets of stadspel - cruise op de Thames - Tate Modern

Dag 3 Verder stadsbezoek - vrije tijd - vertrek richting België

Dit is een voorbeeldprogramma, naargelang jullie wensen wordt dit op maat gemaakt, zodat de reis volledig in het thema staat van de reden of studierichting waarom jullie juist voor Londen hebben gekozen. Hierdoor kan het in verband worden gebracht met de leerstof.

Zijn jullie niet zo vertrouwd met Londen en willen jullie graag een reisleider van Summer Bash mee op jullie meerdaagse? Dan is dit absoluut geen probleem.

De best aangeraden maaltijdformule is enkel ontbijt, voor de overige maaltijden kan u ook bij ons terecht.

Zoals reeds laten weten kan u zelf de ideale meerdaagsereis samenstellen voor jullie studierichting of klas. Wij bieden zowel een pakketreis aan als bijvoorbeeld enkel vervoer en/of accommodatie. U kan ons steeds mailen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte via [email protected]

Ons aanbod

Hier vind u enkele mogelijke accommodaties. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijk dan ons aanbod dat u hier terug vind.
Het is steeds mogelijk om meerdere accommodaties met elkaar te vergelijken qua locatie/prijs/…
Ons aanbod is zeer gevarieerd zodat we zeker ‘die’ locatie kunnen vinden die bij jullie school past.

hotels laden...
Wat is er allemaal inbegrepen in je reis
Uw pakketreis kan volledig door u of samen met Summer Bash worden samengesteld. Zo kan u er voor kiezen om enkel accommodaties, transport of uitstappen te boeken bij ons of voor een volledige reis. Alles kan en niets moet en dit voor elk budget.

Hieronder kan u de verschillende transportmogelijkheden zien die mogelijk zijn naar uw gekozen bestemming/meerdaagsereis.
Bus

Busrit met vertrek vanuit de school of een afgesproken plaats via Calais, waarbij er gekozen kan worden voor een overzet met de boot of met de trein via de Eurotunnel waarna we in Dover de rit verder zetten naar Londen.

Met het vliegtuig naar een luchthaven in Londen:

- vanuit België: Brussel - Antwerpen

- vanuit Nederland: Eindhoven

- vanuit Duitsland: Düsseldorf

Londen heeft 5 verschillende luchthavens, ter plaatse geraakt men met het openbaar vervoer tot de accommodatie.

Het is ook steeds mogelijk om met één van onze bussen van/naar de luchthaven te gaan vanuit jullie school of een afgesproken plaats.

Trainsvg

Het is ook mogelijk om met de Eurostar vanuit Brussel-Zuid naar Londen St. Pancreas te gaan, deze treinrit duurt ongeveer 2 uur maar door het uurverschil verlies je maar 1 uur. 

Afhankelijk van uw gekozen pakket zijn er sommige onderdelen wel of niet bij inbegrepen in de prijs. Standaard zit er in de reis geen verzekeringen, maaltijden tijdens het transport (heen- & terugreis) van de bestemming en eventuele toeristentaks in.
Uitstappen – Bezienswaardigheden

Hieronder krijg je een overzicht van mogelijke bezienswaardigheden of uitstappen op je gekozen meerdaagsereis. De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep en de periode, hiervoor kan u bij ons terecht met al uw vragen.

Deze lijst zijn enkele mogelijkheden, er is natuurlijk veel meer te doen/beleven. U heeft ook steeds de mogelijheid om eigen excursies aan ons voor te stellen zodat wij deze mee in uw reis kunnen verwerken.

Tower Bridge

Tower of London

Houses of Parliament

Westminster Abbey

Buckingham palace

London eye

Hyde Park

Trafalgar square

River Thames

Tate Modern