LISSABON
Love the feeling of being anonymous in a city I’ve never been before
overlayhome
Welkom in LISSABON

De Portugese hoofdstad aan de Taag heeft vele fascinerende bezienswaardigheden. Er is de mogelijkheid om te genieten van lekkere portugese gerechten zoals pastel de nata, geweldige muziek met de typische fado en nog veel meer. Deze charmante stad is een multiculturele stad en heeft als leuze ‘leven en laten leven’ waardoor het er zeker ontspannen is! Het is een stad dat zeer veel te bieden heeft als schoolreisbestemming!

Er zijn ontelbare mogelijkheden om te doen tijdens een schoolreis naar Lissabon. De indeling kiezen jullie natuurlijk volledig zelf, eveneens welk soort vervoer en/of verblijf er wordt gekozen. Hier geven we een voorbeeld van hoe een 4-daagse uitstap naar Lissabon er kan uitzien:

Dag 1 Aankomst in Lissabon - Torre de Belem - Mosteiro dos jeronimos

Dag 2 Rondeleiding door de oude wijken van Lissabon - Fadoconcert

Dag 3 Bezoek aan Sintra

Dag 4 Vrije tijd - Sao Jorge kasteel - vertrek richting België

Dit is een voorbeeldprogramma, naargelang jullie wensen wordt dit op maat gemaakt, zodat de reis volledig in het thema staat van de reden of studierichting waarom jullie juist voor Lissabon hebben gekozen. Hierdoor kan het in verband worden gebracht met de leerstof.

Zijn jullie niet zo vertrouwd met Lissabon en willen jullie graag een reisleider van Summer Bash mee op jullie meerdaagse? Dan is dit absoluut geen probleem.

De best aangeraden maaltijdformule is enkel ontbijt, voor de overige maaltijden kan u ook bij ons terecht.

Zoals reeds laten weten kan u zelf de ideale meerdaagsereis samenstellen voor jullie studierichting of klas. Wij bieden zowel een pakketreis aan als bijvoorbeeld enkel vervoer en/of accommodatie. U kan ons steeds mailen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte via [email protected]

Ons aanbod

Hier vind u enkele mogelijke accommodaties. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijk dan ons aanbod dat u hier terug vind.
Het is steeds mogelijk om meerdere accommodaties met elkaar te vergelijken qua locatie/prijs/…
Ons aanbod is zeer gevarieerd zodat we zeker ‘die’ locatie kunnen vinden die bij jullie school past.

hotels laden...
Wat is er allemaal inbegrepen in je reis
Uw pakketreis kan volledig door u of samen met Summer Bash worden samengesteld. Zo kan u er voor kiezen om enkel accommodaties, transport of uitstappen te boeken bij ons of voor een volledige reis. Alles kan en niets moet en dit voor elk budget.

Hieronder kan u de verschillende transportmogelijkheden zien die mogelijk zijn naar uw gekozen bestemming/meerdaagsereis.

Met het vliegtuig naar Lissabon:

- vanuit België: Brussel - Charleroi

- vanuit Nederland: Eindhoven

- vanuit Duitsland: Düsseldorf

- vanuit Frankrijk: Lille

Het is ook steeds mogelijk om met één van onze bussen van/naar de luchthaven te gaan vanuit jullie school of een afgesproken plaats.

Afhankelijk van uw gekozen pakket zijn er sommige onderdelen wel of niet bij inbegrepen in de prijs. Standaard zit er in de reis geen verzekeringen, maaltijden tijdens het transport (heen- & terugreis) van de bestemming en eventuele toeristentaks in.
Uitstappen – Bezienswaardigheden

Hieronder krijg je een overzicht van mogelijke bezienswaardigheden of uitstappen op je gekozen meerdaagsereis. De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep en de periode, hiervoor kan u bij ons terecht met al uw vragen.

Deze lijst zijn enkele mogelijkheden, er is natuurlijk veel meer te doen/beleven. U heeft ook steeds de mogelijheid om eigen excursies aan ons voor te stellen zodat wij deze mee in uw reis kunnen verwerken.

Sao jorge kasteel

Belem tower

Mosteiro dos jeronimos

Oceanarium

Bairro Alto

Rossio square

Carmo klooster & kerk

Sintra

Vasco da Gama brug

Jardim da Estrela