KRAKAU
Don’t just talk about it, do it
overlayhome
Welkom in KRAKAU

Deze veelzijdige, onbekende stad wordt ook wel het ‘Florence van Polen’ genoemd. Het heeft zowel op vlak van cultuur, shoppen en ontspannen voldoende mogelijkheden. Je kan er genieten van historische gebouwen, een geschiedkundige uitsap maken naar Auschwitz of even genieten op een van de vele terrasjes. Krakau is een stad dat veel te bieden heeft en dus zeer goed geschikt is als bestemming voor uw schoolreis.

Dagindeling

Er zijn ontelbare mogelijkheden om te doen tijdens een schoolreis naar Krakau. De indeling kiezen jullie natuurlijk volledig zelf, eveneens welk soort vervoer en/of verblijf er wordt gekozen. Hier geven we een voorbeeld van hoe een 3-daagse uitstap naar Krakau er kan uitzien:

Dag 1 Aankomst in Krakau - bezoek aan het oude stadsgedeelte

Dag 2 Auschwitz - Wawel

Dag 3 Zoutmijnen - vrije tijd - vertrek naar België

Dit is een voorbeeldprogramma, naargelang jullie wensen wordt dit op maat gemaakt, zodat de reis volledig in het thema staat van de reden of studierichting waarom jullie juist voor Krakau hebben gekozen. Hierdoor kan het in verband worden gebracht met de leerstof.

Zijn jullie niet zo vertrouwd met Krakau en willen jullie graag een reisleider van Summer Bash mee op jullie meerdaagse? Dan is dit absoluut geen probleem.

De best aangeraden maaltijdformule is enkel ontbijt, voor de overige maaltijden kan u ook bij ons terecht.

Zoals reeds laten weten kan u zelf de ideale meerdaagsereis samenstellen voor jullie studierichting of klas. Wij bieden zowel een pakketreis aan als bijvoorbeeld enkel vervoer en/of accommodatie. U kan ons steeds mailen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte via [email protected]

Ons aanbod

Hier vind u enkele mogelijke accommodaties. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijk dan ons aanbod dat u hier terug vind.
Het is steeds mogelijk om meerdere accommodaties met elkaar te vergelijken qua locatie/prijs/…
Ons aanbod is zeer gevarieerd zodat we zeker ‘die’ locatie kunnen vinden die bij jullie school past.

hotels laden...
Wat is er allemaal inbegrepen in je reis
Uw pakketreis kan volledig door u of samen met Summer Bash worden samengesteld. Zo kan u er voor kiezen om enkel accommodaties, transport of uitstappen te boeken bij ons of voor een volledige reis. Alles kan en niets moet en dit voor elk budget.

Hieronder kan u de verschillende transportmogelijkheden zien die mogelijk zijn naar uw gekozen bestemming/meerdaagsereis.
Bus

Busrit met vertrek vanuit de school of een afgesproken plaats naar Krakau. Er wordt een dag eerder vertrokken in de avond zodat je 's ochtends vroeg aankomt in Krakau en op de laatste avond wordt er 's avonds terug vertrokken zodat men de volgende dag 's ochtends terug aankomt in België.

Met het vliegtuig naar Krakau:

- vanuit België: Brussel - Charleroi

- vanuit Nederland: Eindhoven

- vanuit Duitsland: Düsseldorf

Het is ook steeds mogelijk om met één van onze bussen van/naar de luchthaven te gaan vanuit jullie school of een afgesproken plaats.

Afhankelijk van uw gekozen pakket zijn er sommige onderdelen wel of niet bij inbegrepen in de prijs. Standaard zit er in de reis geen verzekeringen, maaltijden tijdens het transport (heen- & terugreis) van de bestemming en eventuele toeristentaks in.
Uitstappen – Bezienswaardigheden

Hieronder krijg je een overzicht van mogelijke bezienswaardigheden of uitstappen op je gekozen meerdaagsereis. De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep en de periode, hiervoor kan u bij ons terecht met al uw vragen.

Deze lijst zijn enkele mogelijkheden, er is natuurlijk veel meer te doen/beleven. U heeft ook steeds de mogelijheid om eigen excursies aan ons voor te stellen zodat wij deze mee in uw reis kunnen verwerken.

Auschwitz

Collegium Maius

Ulica Kanonicza

Zoutmijnen

Kopiec kosciuszki

Lakenhalle

Maria kathedraal

Wawel