BUDAPEST
Once a year go to a place you’ve never been before
overlayhome
Welkom in BUDAPEST

Boedapest, of beter bekend als de “de Koningin van de Donau” is het bruisende hart van Hongarije en één van de mooiste steden van Europa. Een rijke architectuur van doorheen de jaren samen met de vele hippe trendy plaatsen wisselen elkaar doorlopend af waardoor het een bruisende stad is dat je zeker eens moet bezocht hebben! Door de veelzijdigheid van deze stad is het een perfecte bestemming voor uw schoolreis!

Dagindeling

Er zijn ontelbare mogelijkheden om te doen tijdens een schoolreis naar Budapest. De indeling kiezen jullie natuurlijk volledig zelf, eveneens welk soort vervoer en/of verblijf er wordt gekozen. Hier geven we een voorbeeld van hoe een 3-daagse uitstap naar Budapest er kan uitzien:

Dag 1 Aankomst in Budapest - bezoek aan het stadsdeel van Pest - Joodse wijk

Dag 2 Bezoek aan het stadsdeel van Pest - boottocht op de Donau - thermale baden

Dag 3 Margaret eiland - vrije tijd - vertrek richting België

Dit is een voorbeeldprogramma, naargelang jullie wensen wordt dit op maat gemaakt, zodat de reis volledig in het thema staat van de reden of studierichting waarom jullie juist voor Budapest hebben gekozen. Hierdoor kan het in verband worden gebracht met de leerstof.

Zijn jullie niet zo vertrouwd met Budapest en willen jullie graag een reisleider van Summer Bash mee op jullie meerdaagse? Dan is dit absoluut geen probleem.

De best aangeraden maaltijdformule is enkel ontbijt, voor de overige maaltijden kan u ook bij ons terecht.

Zoals reeds laten weten kan u zelf de ideale meerdaagsereis samenstellen voor jullie studierichting of klas. Wij bieden zowel een pakketreis aan als bijvoorbeeld enkel vervoer en/of accommodatie. U kan ons steeds mailen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte via [email protected]

Ons aanbod

Hier vind u enkele mogelijke accommodaties. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijk dan ons aanbod dat u hier terug vind.
Het is steeds mogelijk om meerdere accommodaties met elkaar te vergelijken qua locatie/prijs/…
Ons aanbod is zeer gevarieerd zodat we zeker ‘die’ locatie kunnen vinden die bij jullie school past.

hotels laden...
Wat is er allemaal inbegrepen in je reis
Uw pakketreis kan volledig door u of samen met Summer Bash worden samengesteld. Zo kan u er voor kiezen om enkel accommodaties, transport of uitstappen te boeken bij ons of voor een volledige reis. Alles kan en niets moet en dit voor elk budget.

Hieronder kan u de verschillende transportmogelijkheden zien die mogelijk zijn naar uw gekozen bestemming/meerdaagsereis.
Bus

Busrit met vertrek vanuit de school of een afgesproken plaats naar Budapest. Er wordt een dag eerder vertrokken in de avond zodat je 's ochtends vroeg aankomt in Budapest en op de laatste avond wordt er 's avonds terug vertrokken zodat men de volgende dag 's ochtends terug aankomt in België.

Met het vliegtuig naar Budapest:

- vanuit België: Brussel - Charleroi

- vanuit Nederland: Eindhoven

- vanuit Duitsland: Düsseldorf

Het is ook steeds mogelijk om met één van onze bussen van/naar de luchthaven te gaan vanuit jullie school of een afgesproken plaats.

Afhankelijk van uw gekozen pakket zijn er sommige onderdelen wel of niet bij inbegrepen in de prijs. Standaard zit er in de reis geen verzekeringen, maaltijden tijdens het transport (heen- & terugreis) van de bestemming en eventuele toeristentaks in.
Uitstappen – Bezienswaardigheden

Hieronder krijg je een overzicht van mogelijke bezienswaardigheden of uitstappen op je gekozen meerdaagsereis. De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep en de periode, hiervoor kan u bij ons terecht met al uw vragen.

Deze lijst zijn enkele mogelijkheden, er is natuurlijk veel meer te doen/beleven. U heeft ook steeds de mogelijheid om eigen excursies aan ons voor te stellen zodat wij deze mee in uw reis kunnen verwerken.

Parlementsgebouw

Buda Castle

Fisherman's Bastion

Matthias Church

St Stephanusbasiliek

Thermal Bath

Great Market hall

Andrassy ut

Margaret eiland