BERLIJN
Let your curiosity lead the way
overlayhome
Welkom in BERLIJN

Berlijn is een stad dat steeds geassocieerd zal worden met de Berlijnse muur en dus de splitsing in een oostelijk en westelijk deel. Het heeft de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen en kan zich nu profileren als een stad met de nieuwste architectuur. Hierdoor is het zoals een groot openluchtmuseum waat het verleden en het heden mooi in elkaar kan overvloeien. Het is een bruisende stad dat nooit slaapt en waar altijd wel iets te beleven valt. Het is een perfecte stad om naar toe te gaan voor uw meerdaagse schoolreis door de mix van geschiedenis en recente gebeurtenissen.

Dagindeling

Er zijn ontelbare mogelijkheden om te doen tijdens een schoolreis naar Berlijn. De indeling kiezen jullie natuurlijk volledig zelf, eveneens welk soort vervoer en/of verblijf er wordt gekozen. Hier geven we een voorbeeld van hoe een 3-daagse uitstap naar Berlijn er kan uitzien:

Dag 1 Aankomst in Berlijn - begeleide rondleiding

Dag 2 Fietstocht langs de Berlijnse muur - museumbezoek - bezoek aan de overige bezienswaardigheden

Dag 3 Vrije tijd rondom Potsdamer platz - vertrek richting België

Dit is een voorbeeldprogramma, naargelang jullie wensen wordt dit op maat gemaakt, zodat de reis volledig in het thema staat van de reden of studierichting waarom jullie juist voor Londen hebben gekozen. Hierdoor kan het in verband worden gebracht met de leerstof.

Zijn jullie niet zo vertrouwd met Berlijn en willen jullie graag een reisleider van Summer Bash mee op jullie meerdaagse? Dan is dit absoluut geen probleem.

De best aangeraden maaltijdformule is enkel ontbijt, voor de overige maaltijden kan u ook bij ons terecht.

Zoals reeds laten weten kan u zelf de ideale meerdaagsereis samenstellen voor jullie studierichting of klas. Wij bieden zowel een pakketreis aan als bijvoorbeeld enkel vervoer en/of accommodatie. U kan ons steeds mailen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte via [email protected]

Ons aanbod

Hier vind u enkele mogelijke accommodaties. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijk dan ons aanbod dat u hier terug vind.
Het is steeds mogelijk om meerdere accommodaties met elkaar te vergelijken qua locatie/prijs/…
Ons aanbod is zeer gevarieerd zodat we zeker ‘die’ locatie kunnen vinden die bij jullie school past.

hotels laden...
Wat is er allemaal inbegrepen in je reis
Uw pakketreis kan volledig door u of samen met Summer Bash worden samengesteld. Zo kan u er voor kiezen om enkel accommodaties, transport of uitstappen te boeken bij ons of voor een volledige reis. Alles kan en niets moet en dit voor elk budget.

Hieronder kan u de verschillende transportmogelijkheden zien die mogelijk zijn naar uw gekozen bestemming/meerdaagsereis.
Bus

Busrit met vertrek vanuit de school of een afgesproken plaats naar Berlijn. Er wordt een dag eerder vertrokken in de avond zodat je 's ochtends vroeg aankomt in Berlijn en op de laatste avond wordt er 's avonds terug vertrokken zodat men de volgende dag 's ochtends terug aankomt in België.

Met het vliegtuig naar een luchthaven van Berlijn:

- vanuit België: Brussel - Charleroi

- vanuit Duitsland: Düsseldorf

Berlijn heeft 2 verschillende luchthavens, ter plaatse geraakt men met het openbaar vervoer tot de accommodatie.

Het is ook steeds mogelijk om met één van onze bussen van/naar de luchthaven te gaan vanuit jullie school of een afgesproken plaats.

Afhankelijk van uw gekozen pakket zijn er sommige onderdelen wel of niet bij inbegrepen in de prijs. Standaard zit er in de reis geen verzekeringen, maaltijden tijdens het transport (heen- & terugreis) van de bestemming en eventuele toeristentaks in.
Uitstappen – Bezienswaardigheden

Hieronder krijg je een overzicht van mogelijke bezienswaardigheden of uitstappen op je gekozen meerdaagsereis. De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep en de periode, hiervoor kan u bij ons terecht met al uw vragen.

Deze lijst zijn enkele mogelijkheden, er is natuurlijk veel meer te doen/beleven. U heeft ook steeds de mogelijheid om eigen excursies aan ons voor te stellen zodat wij deze mee in uw reis kunnen verwerken.

Brandenburger Tor

Reichstag building

Alexander platz

Fernsehturm

Potsdamer platz

Checkpoint Charlie

Memorial to the Murdered Jews of Europe

East side gallery

Berliner Dom