AMSTERDAM
Let’s show Amsterdam how Belgians do it!
overlayhome
Welkom in AMSTERDAM

De perfecte stad om een prachtige reis te maken en niet ver van huis te moeten! Al fietsend langs de vele grachten, het Rijksmuseum bezoeken en een boottocht maken op de Amstel is allemaal mogelijk om de totale hollandse ervaring helemaal af te maken en de hoofdstad van onze Noorderburen te ontdekken. Het is de perfecte stad voor een 2-daagse schoolreis.

Dagindeling

Er zijn ontelbare mogelijkheden om te doen tijdens een schoolreis naar Amsterdam. De indeling kiezen jullie natuurlijk volledig zelf, eveneens welk soort vervoer en/of verblijf er wordt gekozen. Hier geven we een voorbeeld van hoe een 3-daagse uitstap naar Amsterdam er kan uitzien:

Dag 1 Aankomst in Amsterdam - Rijksmuseim - boottocht op de grachten

Dag 2 Anne Frank huis - vrije tijd rond het Damplein - vertrek richting België

Dit is een voorbeeldprogramma, naargelang jullie wensen wordt dit op maat gemaakt, zodat de reis volledig in het thema staat van de reden of studierichting waarom jullie juist voor Amsterdam hebben gekozen. Hierdoor kan het in verband worden gebracht met de leerstof.

Zijn jullie niet zo vertrouwd met Amsterdam en willen jullie graag een reisleider van Summer Bash mee op jullie meerdaagse? Dan is dit absoluut geen probleem.

De best aangeraden maaltijdformule is enkel ontbijt, voor de overige maaltijden kan u ook bij ons terecht.

Zoals reeds laten weten kan u zelf de ideale meerdaagsereis samenstellen voor jullie studierichting of klas. Wij bieden zowel een pakketreis aan als bijvoorbeeld enkel vervoer en/of accommodatie. U kan ons steeds mailen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte via [email protected]

Ons aanbod

Hier vind u enkele mogelijke accommodaties. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijk dan ons aanbod dat u hier terug vind.
Het is steeds mogelijk om meerdere accommodaties met elkaar te vergelijken qua locatie/prijs/…
Ons aanbod is zeer gevarieerd zodat we zeker ‘die’ locatie kunnen vinden die bij jullie school past.

hotels laden...
Wat is er allemaal inbegrepen in je reis
Uw pakketreis kan volledig door u of samen met Summer Bash worden samengesteld. Zo kan u er voor kiezen om enkel accommodaties, transport of uitstappen te boeken bij ons of voor een volledige reis. Alles kan en niets moet en dit voor elk budget.

Hieronder kan u de verschillende transportmogelijkheden zien die mogelijk zijn naar uw gekozen bestemming/meerdaagsereis.
Bus

De bus vertrekt vanuit de school of een afgesproken plaats naar Amsterdam.

Trainsvg

Naar Amsterdam geraak je ook zeer gemakkelijk met de trein. Er zijn twee opties, de eerste is de snelste optie namelijk met de thalys vanuit Brussel-Zuid of Antwerpen Centraal. De tweede optie is de IC trein van Brussel-Zuid naar Amsterdam Centraal waarbij er in Brussel, Mechelen, Antwerpen-Berchem, Antwerpen-Centraal of Noorderkempen opgestapt kan worden. Met de thalys duurt deze rit vanuit Brussel-zuid iets minder dan 2 uur, met de IC trein duurt dit ongeveer 3 uur.

Afhankelijk van uw gekozen pakket zijn er sommige onderdelen wel of niet bij inbegrepen in de prijs. Standaard zit er in de reis geen verzekeringen, maaltijden tijdens het transport (heen- & terugreis) van de bestemming en eventuele toeristentaks in.
Uitstappen – Bezienswaardigheden

Hieronder krijg je een overzicht van mogelijke bezienswaardigheden of uitstappen op je gekozen meerdaagsereis. De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep en de periode, hiervoor kan u bij ons terecht met al uw vragen.

Deze lijst zijn enkele mogelijkheden, er is natuurlijk veel meer te doen/beleven. U heeft ook steeds de mogelijheid om eigen excursies aan ons voor te stellen zodat wij deze mee in uw reis kunnen verwerken.

Anne Frank

Rijksmuseum

Heineken experience

Damplein

Jordaan

Science center

Leidse plein

Begijnhof